قیمت سنگ شکری

از خرده سنگ ها و لاشه سنگ های مختلف در سایز های گوناگون در موارد بسیار گسترده ای استفاده می شود. سنگ ریزه های تولیدی که با نام سنگ نمره بندی شناخته می شوند، دارای اندازه ها و سایز های مختلفی بوده که هر کدام موارد استفاده مختص خود را دارند. سنگ های دانه بندی شده در اثر سایش و خرد شدن سنگ های لاشه به روش های طبیعی و صنعتی تولیده شده و به صورت عمده عرضه می گردد. نوعی از سنگ نمره بندی شده که کاربرد بسیاری دارد سنگ نمره شکری است. قیمت سنگ شکری همانند قیمت انواع پودر سنگ با توجه به مش بندی و کیفیتی که دارد متفاوت بوده و باید مطابق با نیاز مصرفی آن را تهیه کرد.

ما در این مقاله قصد داریم شما را با قیمت سنگ شکری آن آشنا کنیم تا شما بتوانید بهترین تصمیم را هنگام خرید بگیرید پس تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

قیمت سنگ شکری

سنگ نمره شکری چگونه تولید می شود؟

ابتدا سنگ ها در قطعات بسیار بزرگ از معادن استخراج شده و به کارخانه منتقل می شوند سپس با دستگاه های سنگ کوب سنگ ها خرد شده و به قطعات کوچک تر تقسیم می شوند. سپس این کار در چند مرحله انجام می شود تا سنگ ها همگی به اندازه مورد نظر برسند.

با سرند کردن خرده سنگ ها به چند دانه بندی مختلف تقسیم شده و هر کدام با یک نمره شماره گذاری می شوند. به این ترتیب سنگ نمره یک تا نمره پنج به دست می آید. همچنین سنگ ها در سایز خشخاشی و شکری نیز به دست می آیند. آخرین مرحله نیز پودر سنگ است که بیشترین مقدار خرد شدن مربوط به پودر سنگ است. قیمت سنگ شکری همانند قیمت انواع خاک سنگ با توجه به دانه بندی که دارد با پودر سنگ متفاوت است همچنین هر کدام از آن ها کاربردهای خاص خود را دارند و در موارد مختلفی استفاده می شوند.

قیمت انواع سنگ شکری

کاربرد سنگ شکری

این سنگ به لحاظ سایز بندی بین سنگ سایز خشخاشی و خاک سنگ قرار دارد به همین دلیل سنگ شکری با توجه به دانه بندی که دارد می تواند در ریزه کاری، کار آنتیک روی نما، لیسه کاری، ابزار، گلدونی، صنایع چسب بخشی از خوراک مرغ گوشتی و … استفاده شود. قیمت سنگ شکری به عوامل مختلفی از جمله رنگ، اندازه و کیفیت و خلوص بستگی دارد.

سنگ شکری

تفاوت سایز پودر سنگ و سنگ شکری و نخودی

زمانی که این دو را با هم مقایسه کنیم ، بزرگترین تفاوت در سایز ذرات آن می باشد. سنگ نخودی در سایزها و اشکال مختلفی وجود دارد در حالی که پودر سنگ مانند آرد است و ذرات آن بسیار نرم می باشد. همچنین سنگ دانه بندی رنگ های متفاوتی دارد در حالی که پودر سنگ به دلیل مخلوط شدن مواد آن ، رنگ بسیار یکدستی دارد. پودر سنگ را نیز می توان در مش بندی های مختلف از مش ۵۰ تا مش ۳۵۰۰ دانه بندی کرد اما به دلیل ریزی بسیار زیاد ، با چشم غیر مسلح قابل تشخیص نیست. بیشتر انواع پودر سنگ ، فارغ از رنگ اولیه سنگ آن ، به صورت سفید یا رنگ های بسیار روشن کرم و طوسی دیده می شوند.

سنگ شکری گران تر از پودر سنگ می باشد اما از قیمت پودر سنگ هنری پایین تر می باشد. علت این امر نیز میزان تولید کمتر و مشکل تر آن نسبت به پودر سنگ است. البته نوع سنگ مصرفی هم در قیمت سنگ شکری موثر می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره قیمت سنگ شکری می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید تا آن ها شما را در این حوزه راهنمایی کنند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس سریع